Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

LED Tuinverlichting

tuinverlichting

Theater De St-Gilles in La Reunion

LED verlichting voor tuinen kan verschillende doeleinden hebben. Het zou als sfeer verlichting kunnen dienen. Als uw tuin sfeervoller is dan zult u er ook vaker sneller gaan zitten. Buitenverlichting kan ook als functioneel licht dienen. Het zorgt voor meer zicht in uw tuin. Meer zicht is meer veiligheid. De kans op een inbraak is vele malen kleiner wanneer uw tuin goed is belicht.


CLS LED voorziet tuinen en landschappen van LED verlichting. Tuinverlichting is sfeerbepalend voor uw tuin. Naast de invloed van de zon, kunt u ook tuin armaturen gebruiken om meer sfeer te creëren in uw tuin. U kunt uw gewenste effect bereiken door de juiste balans tussen licht en donker te vinden.


Er zijn veel diverse mogelijkheden voor het verlichten van uw tuin. U kunt bijvoorbeeld met behulp van inbouw grondspots uw terras of vijver beter laten accentueren. U kunt grondspots ook gebruiken bij het verlichten van bomen. Om een grondspot als boomverlichting te gebruiken moet u de spot richten op de kroon van de boom. Hierdoor zorgt u er voor dat de meeste takken worden belicht.


Een ander mogelijkheid is bijvoorbeeld het gebruiken van up/down armaturen, zoals de HYLO UP and Down, om uw buitenmuren te verlichten. Hiermee kunt u de details van uw muur uitlichten. De HYLO up/down armatuur heeft licht aan beide kanten, wat zorgt voor bijzonder effect.


Een unieke project dat CLS heeft gerealiseerd op het gebied van tuin verlichting is de Theatre De St-Gilles op La Reunion Island. Dit is een openluchttheater
er met een enorme landschap met bomen en kokospalmen. CLS heeft het theater en de omgeving, inclusief de bomen en kokospalmen verlicht.


Onze tuin armaturen

Tuinverlichting
REVO Compact Inground
Landschap verlichting
REVO Compact Basic
trackrail lighting
HYLO up-downlighter

Onze tuin projecten

Private garden, Portugal
Private garden, Portugal

This private garden is located in Portugal.[…]

Artwork ‘DE BOOM’ , The Netherlands
Artwork ‘DE BOOM’ ,[...]

A group of friends who call themselves[…]

Art Garden, Portugal
Art Garden, Portugal

This artist’s house is located[…]

Japanese garden, Portugal
Japanese garden, Portugal

This garden with a Japanese character[…]

Theatre De St-Gilles, La Reunion
Theatre De St-Gilles, La Reunion

The Theater of St-Gilles is located[…]