Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

LED verlichting voor bioscopen

led lighting for cinemas

JT bioscoop in Nederland

CLS LED voorziet bioscopen van LED verlichting. Een groot aantal bioscopen heeft de afgelopen jaren gekozen voor de LED verlichting van CLS. Dankzij de enorme breedte van onze producten portfolio zijn wij in staat om alle voorkomende ruimtes van de juiste oplossing te voorzien. In de zalen is met name een perfecte dimbaarheid een absolute vereiste.


CLS biedt maar liefst 3 verschillende dimmethodes aan voor haar downlighters, zodat altijd een passende oplossing in combinatie met de aanwezige automatiseringssystemen verkregen wordt.


CLS produceert naast functionele verlichting een groot aantal RGB producten om diverse ruimtes zoals de barruimte, de receptie en entree ruimtes sfeervol van kleur te laten veranderen.

Onze Safestairs producten zorgen voor veilige traptreden in bioscopen, theaters, restaurants of bij vele andere toepassingen.


Bioscoop LED verlichting van CLS is de perfecte oplossing voor een dynamische en veilige avond of dag bij de bioscoop!


Bioscoop LED armaturen

stair lighting
Safestairs
Indoor colour changing fixture
Luxo 3 RGB
Trackrail colour changing fixture
LON GII Spot

Ruimtes

receptie verlichting

Receptie

bar ruimte verlichting

Bar ruimte

gang verlichting

Gangen & corridors

zaalverlichting

Film zalen

sanitaire verlichting

Sanitaire ruimtes

gevel verlichting

Facade & gevel verlichting

Onze recente projecten