Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Led lighting for hotels

Bell Rock Hotel in Duitsland

LED verlichting voor hotels

CLS LED voorziet hotels van LED verlichting. CLS producten zijn wereldwijd in vele hotels en restaurants toegepast. Door onze nauwe contacten met architecten en exploitanten van voorgenoemde recreatie voorzieningen wereldwijd weten wij exact welke eisen er aan de verlichting gesteld worden. Overal waar uw gasten zich comfortabel en prettig voelen, zullen zij eerder geneigd zijn om hun ervaring te herhalen of hun ervaringen positief uit te dragen naar familie, collega en vrienden.


De juiste verlichting in de juiste ruimte speelt daarbij een grote rol. In een restaurant willen we een warme sfeer, zodat er lang en uitgebreid getafeld kan worden. In de entree wil de gast snel en efficiënt geholpen worden, maar ook het eerste verwengevoel krijgen. Terwijl in de wellness ruimte het gebruik van programmeerbare kleurenverlichting zeker bijdraagt aan een onthaastend effect.


CLS besteed naast interieur verlichting ook veel aandacht aan exterieur verlichting. Onze hotel LED armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Zo kennen alle ruimtes hun specifieke eisen aan de verlichting voor een optimale beleving. Daarnaast kan de juiste kwaliteit LED verlichting zeker bijdragen aan het optimaliseren van uw exploitatie in directe financiële zin. In vergelijking met traditionele halogeen en gloeilampen verlichting is een energiebesparing tot 80% zeker geen utopie. Ook de onderhoudskosten voor het vervangen van lampen kunnen nagenoeg weggestreept worden. Al onze LED producten zijn perfect te dimmen om tot de juiste sfeerbeleving in elke ruimte te komen. Wist u overigens dat als u een LED armatuur dimt, het stroomverbruik nog verder omlaag gaat. Dit in tegenstelling tot traditionele lichtbronnen, waarbij het stroomverbruik bij dimmen niet afneemt.

Hotel LED verlichting zorgt voor een optimale beleving en reductie van energiekosten!


Hotel LED armaturen

Restaurant downlighter
Luxo 3 Basic CoB
REVO lighting fixture
REVO Basic
Outdoor colour changing fixture
REVO Colour Flow DMX-8


Ruimtes

receptie verlichting

Receptie

gang verlichting

Gangen & corridors

restaurant verlichting

Restaurant & bar

hotel kamer verlichting

Hotel kamer

conferentie zaal verlichting

Conferentie zaal

Wellness & sanitaire ruimtes

sanitaire ruimte verlichting

Facade en gevel verlichting

facade verlichting

Tuin & park

Onze recente projecten

Mercure Hotel, Latvia
Mercure Hotel, Latvia

The new Mercure Hotel in the centre[…]

‘Arsenaal 1309’, The Netherlands
‘Arsenaal 1309’, The[...]

Arsenal 1309, which formerly was used[…]

Bistro Bizarre, Belgium
Bistro Bizarre, Belgium

Bistro Bizarre is a cozy restaurant[…]

Postillion Hotel, The Netherlands
Postillion Hotel, The Netherlands

The Deventer establishment of the Postillion[…]

Bell Rock Hotel, Germany
Bell Rock Hotel, Germany

Europa Park, located in the Black Forest,[…]