Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

LED verlichting voor kantoren

marketing kantoor cls

CLS LED in The Netherlands

CLS LED voorziet kantoren van LED verlichting. Vele studies hebben aangetoond dat verlichting van grote invloed is op ons welzijn. Correcte kantoor verlichting draagt in belangrijke mate bij aan hoe we onze omgeving ervaren en een comfortabele verlichting zorgt ervoor dat we langer de energie voor onze werkzaamheden vasthouden.


Door de verlichting aan de werkzaamheden en aan de seizoenen aan te passen wordt de ideale werkomgeving gecreëerd, die tot optimale werkprestaties leidt. Daarnaast mogen LED verlichtingsarmaturen in onze visie best fraaier zijn als traditionele TL en PL armaturen. Werknemers waarderen het zeker als het bedrijf investeert in de werkomgeving, waar zij een groot gedeelte van de dag doorbrengen en zijn daardoor ook bereid om extra energie in het bedrijf te steken.


Kostenbesparing
In het geval van investeren in een hoogwaardige kwaliteit LED kantoor armaturen gaan reële forse kostenbesparingen hand in hand met een waarde verhoging van kantoorpanden. 30% van alle energiekosten in een kantoorpand worden door de verlichting veroorzaakt. Als u zich realiseert dat bij het gebruik van onze LED verlichting besparingen tot 80% mogelijk zijn ten opzichte van traditionele lichtbronnen, dan moge het duidelijk zijn dat het om forse kostenbesparingen gaat. Dankzij een levensduur van de LED lichtbronnen die vele malen hoger is als bij traditionele lichtbronnen zijn ook de kosten voor het vervangen van lampen praktisch niet meer aan de orde.


De Emerald series zijn bijvoorbeeld de perfecte vervanging van traditionele PL en CFL downlighters. Designers kunnen kiezen van 1600 tot 4200 lumen, verkrijgbaar in 2700K, 3000K and 4000K. Keuze van verschillende dimming methodes en maar liefst 5 jaar garantie!Kantoor LED verlichting stimuleert de werksfeer en reduceert de energiekosten!


Kantoor LED armaturen

Office downlighter
Emerald Office M
Office downlighter
Emerald L
Linear Office lighting
Lina Suspended RP

Ruimtes

verlichting receptie

Receptie

verlichting gang

Gangen & corridors

verlichting kantoor ruimtes

Kantoor ruimtes

showroom verlichting

Showrooms

facade verlichting

Facade & gevel verlichting

Onze recente projecten

Evnet Elaad, The Netherlands
Evnet Elaad, The Netherlands

Contractor: Intermontage/IBP Interieurbouw[…]

Sequoia Building, The Netherlands
Sequoia Building, The Netherlands

Installer: Van Dalen installatietechniek.[…]

Wolkat, The Netherlands
Wolkat, The Netherlands

Wolkat is a group of innovative textile[…]

Champions UK PLC, England
Champions UK PLC, England

Major development for branding agency[…]