Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Led lighting for pretparks

Dolfinarium in Nederland

LED verlichting voor pretparken

CLS LED voorziet pretparken van LED verlichting. Dankzij intensieve contacten met zowel attractie ontwerpers alsmede ook eigenaren van pretparken weet CLS exact wat de eisen zijn die aan apparatuur voor thema – en pretparken gesteld worden.CLS vervaardigt en levert een bijzonder uitgebreid pakket buitenarmaturen. Alle pretpark led armaturen hebben een IP classificatie van tenminste IP67. Door de compacte formaten zijn armaturen eenvoudig weg te werken in de omgeving. Naast een groot aantal enkelvoudige basiskleuren verlichting is er ook een groot aantal programmeerbare kleuren wisselende schijnwerpers leverbaar.


De REVO Colour Flow DMX-8 is de perfecte oplossing voor kleur wisselend buitenverlichting. Het heeft de laatste generatie Philips Luxeon Rebel LEDs voor een maximale lichtopbrengst en levensduur.

Voor alle binnenruimtes, inclusief de verlichting voor complete hotels op parken is een compleet pakket inbouw en opbouw armaturen verkrijgbaar. CLS biedt maar liefst 3 verschillende dim methodes aan, zodat de verlichting op alle mogelijke dim systemen aangesloten kan worden.


Pretpark LED verlichting kan de ervaring versterken!


Pretpark LED armaturen

Themepark lighting fixture
REVO Modular
REVO lighting fixture
REVO Basic
Outdoor colour changing fixture
REVO Colour Flow DMX-8

Ruimtes

entree verlichting

Entree

attractie verlichting

Attracties & objecten

tuinverlichting

Tuin & park

Gangverlichting

Gangen & corridors

Restaurantverlichting

Restaurant & bar

hotel kamer verlichting

Hotel kamer

zaal verlichting

Conferentie zaal

Onze recente projecten

Europa Park, Germany
Europa Park, Germany

Europa-Park, Germany’s biggest themepark,[…]