Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vacatures > Enthousiaste Assemblage medewerker met ambitie


Wat wij zoeken
Wegens de huidige groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste assemblage medewerker op de productieafdeling. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het produceren en assembleren van LED armaturen. De werkzaamheden vinden plaats in Wijchen, bij Nijmegen. Voor de juiste kandidaat zijn er op termijn mogelijkheden om een team aan te sturen.


Hoofdtaken
• Mee-produceren en assembleren van LED armaturen.
• Het op test zetten van de gerede producten.
• Controleren van de kwaliteit van de gerede producten.
• Inpakken van de gerede producten.
• Meedenken over productieproces verbeteringen.

Wat wij bieden
Je gaat werken in een jong en energiek team. Verder is er veel afwisseling door relatief kleine oplages van verschillende producten. Ook komen er constant nieuwe productvariaties bij. Het doorgroeien naar productieleider hoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris. Je werkt in een compleet nieuw ingerichte productieomgeving, waarbij alles ruimschoots is opgezet. Een zeer fijne werkplek op een zeer mooie locatie te Wijchen. Het betreft een 40-urige werkweek waarbij de werktijden van 8.00 uur tot 17.00 uur zijn.

Functie-eisen
• Minimaal MBO Electrotechniek of een andere relevante opleiding.
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.
• Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat.

Bedrijfsomschrijving
CLS LED BV is opgericht in 2002 en is onderdeel van een holding die ruim 25 jaar actief is in de wereld van professionele verlichting. Dankzij ons unieke systeem van modulaire opbouw zijn wij in staat om met een beperkt aantal productlijnen letterlijk duizenden varianten te creëren.
In tegenstelling tot vele bedrijven, die om kostentechnische redenen hun productie naar het Verre Oosten verplaatst hebben of zelfs standaard Chinese producten verkopen, produceert CLS haar armaturen in Nederland. Dit biedt twee belangrijke voordelen; allereerst is de kwaliteit veel meer gewaarborgd en anderzijds is de levertijd veel beter onder controle te houden. In de regel kunnen wij orders binnen 3 weken uitleveren. Meer informatie is te vinden op: www.cls-led.com.

Sollicitatie brieven inclusief CV kunnen gestuurd worden naar: jasper.te.selle@cls-led.com. Mocht u de juiste kandidaat zijn, dan zullen wij contact met u opnemen.

Wilt u terug naar de vacatures? Klik dan hier

Ontwerp & Fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002